BEVAKNINGSTJÄNSTER

Vi erbjuder bevakningstjänster runt om i hela Sverige dygnet runt. Som ett auktoriserat bevakningsföretag arbetar vi alltid med bevakningstjänster som passar för just er. Vårt bevakningsföretag strävar alltid efter att erbjuda lösningar till både dig som privatperson, företagare eller till offentliga verksamheter. Våra bevakningstjänster är till för att ditt hem eller din verksamhet ska kännas säkert och tryggt dygnet runt, året om. Vi erbjuder bevakningstjänster i all utsträckning oavsett om det är till större verksamheter eller till hemmet. Välj ett auktoriserat bevakningsföretag där du kan få allt du behöver inom säkerhet. Hos oss erbjuder vi bevakningstjänster men även larmcentraler.

Trygga bevakningstjänster

Vi arbetar alltid på ett tryggt och säkert sätt för att ge den bästa möjliga tryggheten på platsen. Alla våra väktare är utbildade och erfarna inom diverse områden. För oss är det viktigt att ha bra utbildad personal som vet hur man ska hantera de olika situationer som skulle kunna uppstå. Vid en larmutryckning lokaliserar vi alltid den väktarbil som är i närheten för att kunna nå platsen på snabbast sätt. Efter en utryckning skrivs det alltid en utryckningsrapport av väktaren som kund får ta del av. Läs mer om hur vi agerar vid en larmutryckning. Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig trygg med att vi alltid agerar professionellt och med snabba insatser, oavsett vilken typ av bevakningstjänst du har hos oss

Att tänka på när man väljer bevakningsföretag

Att välja bevakningsföretag kan vara svårt och det kan lätt bli att man väljer det stora kedjorna men det är viktigt att man tänker på efterfrågan och hur väl bevakningsföretaget kan besvara det. Security Assistance fokuserar på personlig service och att säkerheten alltid ska komma i första hand. Vi vill alltid ge dig där lilla extra som stora aktörer inte kan. Vi har bevakningstjänster i hög utsträckning vilket gör att ni kan få hjälp med allt inom säkerhet av samma aktör oavsett om det är bevakningstjänster eller larmcentraler.

Ett auktoriserat bevakningsföretag som bryr sig om kundens säkerhet

Vi bryr oss om våra kunder och ger alltid det där lilla extra för att ge er trygghet.