Security Assistance

larmcentral

LARMCENTRAL

Söker du efter en larmcentral med modern utrustning och med toppklassig bevakning? Då har du kommit rätt. Vårt auktoriserade bevakningsföretag erbjuder larmcentraler till både privatpersoner och företagare som behöver ett bra bevakningssystem. Oavsett om ni letar efter larmövervakning, kameraövervakning eller telefonpassning kan vi hjälpa dig. Med ett larm kan vårt bevakningsföretag övervaka ditt hem eller företag året om, dygnet runt av våra operatörer.

En larmcentral är ett bra sätt att minska brottslighet och skydda din verksamhet eller ditt hem. Det är en viktig del i säkerhetslösningen för att skydda personer, vårt samhälle och egendomar. På så sätt kan vi dygnet runt hålla koll och vidta åtgärder vid larm. De åtgärder som tas kan vara allt från att skicka ut väktare till att ringa kontaktpersoner. Med en larmcentral kan du skydda din verksamhet på ett kostnadseffektivt sätt.

Våra larmcentralslösningar

i erbjuder olika lösningar för larmcentral som passar både dig som privatperson men även dig som har ett mindre eller större bolag. Hos oss kan du välja mellan kameraövervakning, larmövervakning eller telefonpassning. Våra operatörer är erfarna och arbetar alltid flitigt med att ge rätt hjälp till rätt larm. Genom att följa händelseförloppet agerar larmoperatörerna på det sätt som passar larmet bäst. På så sätt kan vi alltid ge den hjälp som krävs vid ett larm. Kombinera våra larmcentrallösningar med våra bevakningstjänster.

0 miljoner
larmsignaler per år