OM OSS

Security Assistance är ett auktoriserat bevakningföretag. Vi erbjuder lösningar inom säkerhet, skydd och service till privatpersoner, företag och offentlig verksamhet dygnet runt, året runt.

Företaget startade 2001 av Robert Svensson som ett traditionellt bevakningsföretag med tradionella bevakningtjänster som bland annat rondering, stationär bevakning, larmutryckning. 2006 utökade man verksamheten med egen larmcentral för att möta framtidens krav då samhället blir med digitaliserat. Larmcentralen är även navet i företagets operativa verksamhet.

Affärsidé
Vi ska leverera säkerhet till privatpersoner, företag och offentlig verksamhet dygnet runt, året runt, med högsta kvalité. Vi är personliga och anstränger oss lite extra, vilket gör att kunder och medarbetare ska uppleva ett större värde hos Security Assistance jämfört med våra konkurrenter.

Vision
Vi ska bli ett av Sveriges ledande (bästa) säkerhetsföretag. Med det menar vi att vi ska vara de som bäst förstår våra kunders behov av säkerhet och trygghet. På så sätt kan vi leverera kostnadseffektiva och kundanpassade lösningar. Detta är ett led i vår ambition att verka för ett tryggare samhälle.