SÖK JOBB HOS OSS

Varmt välkommen att skicka ditt CV till oss!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Tack för ditt intresse för Security Assistance och våra karriärmöjligheter. Att skydda din integritet och personuppgifter är viktigt för oss. Observera att denna integritetspolicy endast gäller karriärsidorna.

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda Security Assistance anställda eller externa rekryterare som valts ut av Security Assistance och endast i rekryteringssyfte.

Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.

Alla förändringar vi gör i vår integritetspolicy kommer att publiceras på denna sida. Kom tillbaka regelbundet för att ta del av eventuella uppdateringar eller förändringar till denna integritetspolicy.